Sidor

tisdag 14 april 2009

Nya hemsidor

Idag lanserades två nya hemsidor. Dels var det www.visitlinkoping.se, en sida som ska försöka att förstärka bilden av Linköping som upplevelsestad genom information till både Linköpingsbor och besökare. Sedan var det kommunens hemsida, www.linkoping.se. Fräschare och mer lättanvänd är det utlovat. Jag tycker mig känna igen motivet på hemsidan från en annan relevant sida...

5 kommentarer:

Magnus sa...

Hahaha... Storstad Linköping lyckas inspirera på flera plan...

Magnus sa...

...men jag tycker tyvärr intrycket från nya linkoping.se ändå är "sådär". En "storstad" måste ge ett proffsigare första intryck än så.

visitlinkoping.se är däremot raka motsatsen, jag förstod direkt att det var Ariom som låg bakom den. Snyggt! Kommunen borde anlita dom för sin sajt också.

Anonym sa...

Tycker att båda sajterna är mediokra.

Visit linköping är bra till struktur men båda är ganska dåliga när det gäller text och innehåll - dåligt skrivet och tråkiga foton.

Man borde kunna kräva betydligt mer av "landets femte största stad". Jag tror att det är många som är mycket besvikna

Anonym sa...

Och varför har man tagit storstad linköpings bildlayout?

Magnus sa...

Ser nu att Ariom varit inblandad i linkoping.se också, där trillade deras varumärke ner några pinnhål i mina ögon.

Går man in på några undersidor, t.ex. fliken "Arbete" ser sajten faktiskt rätt bra ut. Men på nästa flik, "Bygga & Bo" ser det för dåligt ut igen. Bilden på byggkranen är utdragen på bredden vilket ser ruskigt amatörmässigt ut. Förstasidan ser också dålig ut och som nämnts så kan man ju undra varför man "snott" bildlayouten från storstadlinkoping.se. Dålig fantasi.