Sidor

onsdag 14 januari 2009

Storstad Linköping.

Nu har vi officiellt släppt hemsidan www.storstadlinkoping.se! Gå gärna in och läs om förslag, krönikor och projekt och lämna kommentarer. Det är naturligtvis helt gratis att bli medlem. Snart kommer också en forumfunktion att adderas på sidan så att diskussionerna kan flöda!

Storstad Linköping argumenterar för Linköpings urbana utveckling, för en större livfullare innerstad och en utvidgad stadskärna som är kulturellt och kommersiellt betydligt starkare än dagens.

Vi vill att Linköping byggs till en tät, koncentrerad och gedigen stad. Att utglesningen upphör och att man slutar bygga rena bostadsområden i tätortens utkanter. Vi vill att man istället satsar på den verkliga staden!

Principen vi stödjer för utbyggnaden är den sammanhängande kvartersstaden. Vi tillåter dessutom ordentliga höghus i kvarteren, både för kontor och för bostäder.

Vi vill även föra estetiska värden tillbaka in i staden. Det gäller att bygga den attraktiva staden med ett tilltalande stadsrum och snygg arkitektur.


Jag kommer personligen skriva både i denna blogg, samt lämna förslag och skriva krönikor på www.storstadlinkoping.se. Om n

5 kommentarer:

simon sa...

WHOHOOO! Ser skitbra ut - jättesnygg sida!

Gustav Svärd sa...

Jag gillar sidan och initiativet! Ni har gjort det formella dessutom vilket vi inte riktigt hunnit med här i Stockholm än. Note to self: dags att starta föreningen formellt!

gardebring sa...

Härligt att se! Buss på!

Redux sa...

Trevligt! Eller ska man utropa "Äntligen!"? ;-)

Det behövs verkligen en motkraft till alla nejsägare på Corren och i stan. Där har du jobbat bra Robin.

Ska väl gå och regga mig då.
Andreas Johansson/Redux

Robin Andersson sa...

Kul att det är så många som tycker om sidan. Jag ska inte alls ta på mig credits för hemsidan, då den är arbetad fram av alla fyra Hans, Amin, Magnus och mig. Det finns lite mer info om oss på storstadlinkoping.se. Av oss fyra är det Magnus som har dragit det allra största lasset med hemsidan, efterssom han har programmerat den. Sedan är det Hans som har skrivet det mesta av texterna. Själv har jag bara lagt till lite krönikor samt förslag och kritik som jag tidigare hade skrivit.