Sidor

måndag 4 juni 2012

Kan knappt tro att det är sant

Jag surfade runt på det elektroniska vågorna när jag slog i en klippkant; http://www.linkopingstrafiken.se/. Detta är en blogg för bilism i Linköping. Jag citerar beskrivning av bloggen: "Linkopingstrafiken.se är en blogg som rapporterar om trafiksituationen i Linköping. Starkt kritisk till att kollektivtrafiken ständigt ges fördelar som drabbar Linköpings bilister. Uppmuntrar till vägbyggen som ökar framkomligheten med bil." Det kanske inte är konstigt, men det känns ändå väldigt främmande att man driver denna fråga år 2012.

2 kommentarer:

Hans sa...

Nej, knappt sant, väl? Både komiskt och mardrömslikt, på samma gång. Bloggen borde nog heta "Linköpingsbiltrafiken" istället - det luktar ju lite Motormännens riksförbund om det hela.

Och typiskt det där med att uppmana till att bryta mot regler och överenskommelser i biltrafiken - jag-gör-lite-som-jag-vill-mentalitet. Trist.

Anonym sa...

Skönt att alla trafikbloggar inte drivs av miljömuppar i träskor som har så innehållslöst liv att de har tid att stå och vänta på bussen hela dagarna.